Cloudsurfers FC vs FK Sport

25. juni, 2013
Resultat: 1 - 8

Kamp Report

I går mødte vi FK Sport, som på papiret lignede en overkommelig modstander…. På papiret.

Vi stillede med et noget amputeret hold, vores normale anfører og defensive styrmand Bo var ude med en skade, og desuden var vores defensiv helt ny (igen), hvilket unægtelig gjorde det sværere for os.
Faktisk var der mange ændringer, og som kampen skred frem, måtte vi også rotere og udskifte en del, hvilket betød at mange spillede uvante pladser i ukendte roller. Derfor blev det hele en noget usikker affære fra vores side af.

Som så mange gange før kom vi rigtigt godt fra land, vores spil hang fint sammen, og i de første 5-10 minutter var vi nærmest dominerende med flere gode nærgående skudforsøg, som desværre manglede den sidste præcision for at blive omsat til mål.

Men så skete dét, der ikke måtte ske. Lige som vores spil flød, kom FK Sport foran på en hurtig omstilling. Det rystede os, og i løbet af de næste 5-7 minutter scorede de yderligere 2 gange.
3 chancer. 3 mål. Av.

Vores defensiv var hullet som en si, vi stod enten helt stille eller rendte forvirret rundt som hovedløse høns,  og det var alt for let for modstanderen at spille bolden rundt, drible og komme frem til chancer.

I de sidste minutter af første halvleg gik Marco forrest og viste god gejst og aggressivitet, som dog i et enkelt tilfælde sagtens kunne have udløst et gult kort, efter han kom alt for sent i en glidende tackling.  Han slap med en sviner fra ’ofret’.

Vi gik til pause bagud 0-3.

I halvlegen skiftede vi rundt på et par pladser, og på trods af en del forvirring i starten af anden halvleg om, hvem der spillede på hvilke positioner, kom vi meget fint ud af starthullerne.
Vi fandt igen det gode sammenhængende spil frem, og efter ca. 5 minutter fik vi hul på den berømte byld; Vi var hurtige i omstillingsspillet, og Marco sendte den ene halvdel af vores egen Asian Sensation, Kenny Vu, afsted med en god bold i dybden. Bang. 1-3, og vi var med igen.

Efter målet fastholdte vi energien, presset og bevægelsen, som vi manglede i store dele af første halvleg. Desværre havde vi mange dumme boldtab på egen banehalvdel, hvor vi flere gange nærmest forærede modstanderen bolden, og efter ganske kort tid kom de foran både 4 -og 5-1. Så var løbet kørt.

Vi var efterhånden meget trætte, og vores kontor-ben kunne slet ikke følge med mere.

Vores multietniske banemænd kom nu frem til den ene store chance efter den anden, og at dømme ud fra diverse lyde og grimasser  fra deres somaliske træner på sidelinjen, var han ikke helt tilfreds med de mange afbrændere på trods af en massiv føring.

kampen endte med et nederlag på 1-8.
– Helt klart fordi halvdelen af modstanderholdets spillere kommunikerede på arabisk. 🙂

Nej, vi må op på hesten igen. – Gerne med en tiltrængt sejr i morgen, når vi møder HIK.

Opstilling

9. Rasmus “Castro”
11. Rasmus “Fuur”
12. Tim “Holmvard”
13. Sune “Fattyboi”
20. Ronni “Awesome”
20. Marco “Zama”Assist
66. Kenny VuMålMoM
84. AnhDu “Long Vu”
90. Lasse “Krogsgaard”

Udskiftninger