Cloudsurfers FC vs JK Office

11. september, 2013
Resultat: 1 - 2

Kamp Report

Så blev det tid til årets sidste kamp på græs. Modstanderen, JK Office, havde vi tabt til i foråret, men vi stillede med et stærkt hold klar til at tage revanche. Kampen bølgede frem og tilbage og begge hold spillede meget lige op med hinanden, men det var os der kom foran 1-0 på et mål af midtbanemaskinen Eric. Efter målet og indtil halvlegen havde vi overtaget og kom frem til flere chancer, dog uden at udbygge vores føring.
I 2. halvleg meldte dommeren sig så på banen, i en negativ forstand. Vi havde tidligere lagt mærke til nogle underlige kendelser som blev dømt fra den ældre stillestående herre, med indkast og hjørnespark der gik til det forkerte hold, men vi var alligevel ikke forberedt den syge retning som han lagde i 2. halvleg. Søren gik ind i en standard takling mod en modstander, som gav ham et uretfærdigt gult kort og vi blev reduceret til 6 mand. I perioden hvor Søren var ude, formåede JK Office at score 2 mål til stillingen 1-2. Søren kom tilbage på banen og vi kæmpede os med i kampen igen. I sidste del af 2. halvleg gav Søren en modstander et skulderskub og scorede, men dommeren valgte at annullere målet og give Søren det 2. gule kort og dermed rødt.
JK Office havde hele kampen igennem gjort et stort nummer ud af vores spil, som de mente var direkte livsfarligt. Hver gang vi gik ind i en standard takling (ikke glidende), havde de et par primadonnaer/ballerinaer som skreg op og forlangede frispark, hvilket tydeligvis på virkede vores ældre dommer til at tage irrationelle beslutninger.
Sådan nogle dommerpræstationer må man desværre leve med til firmafodbold indimellem, men vi kan heldigvis kigge tilbage på et super flot efterår, med 4 sejre, 1 uafgjort og 1 ufortjent nederlag i de sidste 6 kampe. Fra nu af står den på indendørs! 🙂

Opstilling

5. Bo “Ramos”
7. Kenny “Philbert”
8. Martin “Stampe”
9. Rasmus “Castro”
22. Eric “Duracell” CheretMålMoM
26. Søren “Riis” Jensen
39. Paul “Zlatan”
84. AnhDu “Long Vu”
89. Søren “Berg”Rødt kort
95. Michael “MunK” Larsen

Udskiftninger