14. august, 2013
Resultat: 2 - 2

Kamp Report

Så blev det tid til efterårets første kamp mod Men With Feelings. Vi havde trænet solidt igennem sommeren og arbejdet på at forbedre nogle af vores svagheder, hvilket godt kunne ses som kampen skred frem. Især Søren Berg trådte i karakter på den centrale midtbane og efter et langt indkast tog han den lange tur mod mål og satte bolden ind til 1 – 0. Stillingen holdte i et godt stykke tid og især defensivt havde vi forbedret vores spil meget. Men offensivt havde vi stadig store mangler og efter et hurtigt taget hjørnespark, var stillingen 1-1. Modstanderne kom også på 2-1 i en omstillingssituation hvor de kom i overtal, men med 3 minutter tilbage af kampen, fik Søren Berg opsnappet en af modstandernes bolde, tog nogle træk og satte bolden ind til 2-2. Det blev kampens resultat og med den præstation var det kun Søren der kunne tage kampens spiller.

Opstilling

1. Rasmus “LameAss”
5. Bo “Ramos”Assist
7. Kenny “Philbert”
9. Rasmus “Castro”
11. Rasmus “Fuur”
13. Sune “Fattyboi”
26. Søren “Riis” Jensen
69. Kenneth “Hansen”
84. AnhDu “Long Vu”
89. Søren “Berg”MålMålMoM

Udskiftninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *