28. august, 2013
Resultat: 2 - 5

Kamp Report

Vi stillede i går et stærkt mandskab mod IT Donkey$ og det fremgik tydeligt fra første fløjt. Efter 2 minutter stod de 7 mand på deres egen banehalvdel og forsvarede med alt de havde. Vi spillede det pæneste fodbold vi har præsteret ind til nu, med en boldbesiddesesprocent på den flotte side af 80 % i første halvleg. Søren scorede 2 mål, Stampe scorede 1 og modstanderne fik en enkelt bold i kassen ved en dødboldsituation, hvilket betød der stod 3-1 til os ved pausen. I 2. halvleg kom de lidt længere frem ad banen og kom frem til lidt flere chancer, men kampen igennem var vi totalt dominerende med flot sammenspil. Vi brændte et par store chancer, men slutresultatet på 5-2 var mere end rigeligt til at tage sejren. Kim blev kampens spiller med mange gode indgreb i forsvaret.

Opstilling

5. Bo “Ramos”Assist
7. Kenny “Philbert”
8. Martin “Stampe”Mål
9. Rasmus “Castro”Mål
21. Dan “Verdensmanden” JensenAssist
22. Eric “Duracell” CheretAssist
24. Kim “Bokser” TuureMoM
84. AnhDu “Long Vu”
89. Søren “Berg”MålMålMålAssist

Udskiftninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *